AUGUSTINE'S COURTYARD

Augstine's Courtyard situated behind Bristol Hippodrome in our vibrant city centre.

 

The Glass-Ceramic reception desk is the first of it's kind in the UK. Made from recycled brown bottles in South Germany and assembled in our workshop.

 

Combining German efficiency with British craftsmanship was an enjoyable process and has helped to produce a striking final product.

We also fabricated 3 feature walls. One fabric upholster wall behind the desk which brings a soft warm element to the modern reception. A flush laminate wall which stretches 6m and a laser cut anodised aluminium screen creating a comfortable waiting area.

Client: The Bush Consultancy and Lancer Scott

 

 

 

 

 

TALK TO US

TELL US ABOUT YOUR PROJECT

BLACKFIELDS FURNITURE LTD

Unit 39 Station Road Workshops

Station Road

Kingswood

Bristol

BS15 4PJ

© 2016 BLACKFIELDS FURNITURE LTD

PROJECTS

FIT OUTS

  • Black Facebook Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black Instagram Icon

0117 956 6454